MASALLARIN SESİYLE DEĞERLERİMİZ

PROJE HAKKINDA

Kemaliye Adnan Demirtürk İlkokulu olarak e-Twinning projelerine önem veriyoruz.Projeye 10 Türkiye ve 2 Azerbaycan olmak üzere toplamda 12 öğretmen tarafından yürütülecektir.Masalların sesiyle değerlerimiz projesi öğrencilerimize kültürümüzün bir parçası olan Anadolu Masalları ile yola çıkarak değerlerimizi yeni nesillere tanıtmak , toplumsal hayatta değerlerin gelişmesini ve canlı kalmasını farklı yöntem ve tekniklerle sağlamak, masallarımızı aktarırken ritim çalışmaları ile masal anlatımına farklı bir boyut kazandırmak ve değerlerimizi ön plana çıkarmak amaçlanmıştır. 4 ay boyunca sürecek olan bu projemizde ve farklı okullardan öğrenciler ile yapılacak eş zamanlı etkinliklerle etkileşimi arttırmak da hedeflenmiştir.